top of page

Ortoze

Finding Inspiration in Every Turn

Rehabilitacija se definira kao "skup intervencija osmišljenih za optimizaciju funkcioniranja i smanjenje invaliditeta kod pojedinaca sa zdravstvenim problemima u interakciji s njihovom okolinom".

Pojednostavljeno rečeno, rehabilitacija pomaže djetetu, odrasloj ili starijoj osobi da bude što neovisnija u svakodnevnim aktivnostima te omogućuje sudjelovanje u obrazovanju, radu, rekreaciji i smislenim životnim ulogama poput brige o obitelji. To čini radeći s osobom i njezinom obitelji na rješavanju temeljnih zdravstvenih stanja i njihovih simptoma, mijenjajući njihovu okolinu kako bi bolje odgovarala njihovim potrebama, koristeći pomoćne proizvode, educirajući kako bi se ojačalo samoupravljanje i prilagođavanjem zadataka kako bi se mogli bolje obavljati sigurno i neovisno. Zajedno, ove strategije mogu pomoći pojedincu; prevladati poteškoće s mišljenjem, vidom, sluhom, komunikacijom, prehranom ili kretanjem.

Svatko može trebati rehabilitaciju u nekom trenutku svog života, nakon ozljede, operacije, bolesti ili zato što mu je funkcioniranje oslabilo s godinama.

Rehab_Rehabilitation-Care.jpg

Ortoze za kralješnicu i abdomen

Ortoze za nogu

Ortoze za ruku, rame i lakat

Our Clients

HZZO
croatia osiguranje
wiener osiguranje
uniqa osiguranje
GRAWE
bottom of page