top of page

Invalidska kolica

Pronalaženje inspiracije na svakom koraku

- Invalidska kolica nude neovisnost i udobnost za one koji ne mogu hodati ili su pokretni, osiguravajući im da uživaju u svemu što im život nudi.
- Pronalaženje pravih invalidskih kolica koja će zadovoljiti potrebe korisnika ključno je za postizanje maksimalne koristi koju ova pomagala za kretanje mogu ponuditi.
- U Ortopediji Ideal nudimo raznoliku ponudu invalidskih kolica koja odgovaraju različitim potrebama.
- Naš raspon ručnih invalidskih kolica uključuje sklopive i krute stilove, kao i mogućnosti naginjanja u prostoru dizajnirane za jednostavno korištenje i maksimalnu podršku.
- Također nudimo izbor električnih i električnih invalidskih kolica kako bismo smanjili napor potreban za rad.
- Nudimo niz laganih invalidskih kolica koja su prijenosna invalidska kolica koja se lako transportiraju.
- Idealne su za one koji cijene svoju neovisnost, ali ne mogu ili im je teško koristiti ručna invalidska kolica.

- Naš asortiman invalidskih kolica također je prilagođen svim uzrastima i uključuje poseban izbor pedijatrijskih invalidskih kolica.
- Alternativno, naša prilagođena invalidska kolica mogu se prilagoditi točnim potrebama.

Special Offers

    Servis invalidskih kolica

Kupnjom guma u našoj trgovini vršimo i zamjenu istih

Invalidska kolica jedno su od najčešće korištenih pomagala za promicanje mobilnosti i poboljšanje kvalitete života za osobe koje imaju poteškoća u hodanju (npr. osobe s ozljedama leđne moždine koje rezultiraju kvadriplegijom ili paraplegijom , mišićnom distrofijom itd.). Mobilnost u invalidskim kolicima korisnicima invalidskih kolica otvara mogućnosti učenja, rada, uključivanja u društvene aktivnosti i pristupa uslugama kao što je zdravstvena skrb. [1] Osim što pružaju mobilnost, odgovarajuća invalidska kolica pogoduju fizičkom zdravlju i kvaliteti života korisnika pomažući u smanjenju uobičajenih problema kao što su dekubitusi, progresiju deformiteta i poboljšati disanje i probavu.

Uloga invalidskih kolica

Naši klijenti

Logo HZZO

Ugovorni isporučitelji

bottom of page